Roser, tulipaner, nelliker ... hvad blomsterne i din brudebuket afslører

Rosen, Tulpen, Nelken … was die Blumen in Ihrem Brautstrauß verraten

Der er næppe noget tilbehør, der får så meget opmærksomhed under brylluppet som brudebuketten. Hvilken farve er den, hvor overdådig er den, hvem fanger den … ? Det er ikke så underligt, da det smukke arrangement angiveligt afslører meget om den kommende hustru – og det gælder ikke kun hendes kastekvaliteter. Frem for alt er det naturligvis blomsterne, der er i centrum for opmærksomheden. Vi præsenterer nogle af favoritterne og deres betydning.

Roser

Klassikeren blandt bryllupsblomster har ikke mistet noget af sin tiltrækningskraft den dag i dag. Rosen er og bliver symbolet på kærlighed, og røde roser i brudebuketten fortæller om lidenskab og lidenskab for partneren. Lyserøde roser står på den anden side for ømhed og hvide roser for uskyld og renhed. En buket roser ser særlig stilfuld ud, når den er helt ren. Men en kombination med hortensia eller liljer kan også se godt ud.

Pæoner

Pæonens symbolik er lige så overdådig som dens blomster. Den fortæller om rigdom og skønhed og er en af de mest populære kandidater til en brudebuket i dag. De røde, lyserøde, hvide eller gule blomster er flotte alene eller i kombination, og blomstringstiden i foråret og sommeren er perfekt timet til højsæsonen for bryllupper. Vores tip: den romantiske pæon har ikke brug for mange claqueurs, mindre er ofte mere i pæonbuketter.

Liljer

Hvis du ønsker at skille dig ud, er liljer et godt valg. Mens den intense duft kan virke distraherende i borddekorationer, er blomstens form i brudebuketten helt sikkert et blikfang. Derfor tildeles denne blomst egenskaberne ædel, sensuel, majestætisk og eksotisk. Kvindelighed og kærlighed er også et centralt budskab om liljen i floriografi – blomsternes sprog. Hvis blomsten bruges i brudebuketten, er det vigtigt at fjerne de gule stempler, da der ellers vil være pletter på kjolen.

Dahliaer

Den er ikke nødvendigvis den første blomst, der nævnes i forbindelse med kærlighed, men er alligevel et ægte højdepunkt i brudebuketten. Dahliaen hvisker et romantisk “Jeg er din …” og symboliserer lykke, taknemmelighed og loyalitet. De mange forskellige blomsterfarver kan kombineres vidunderligt og skabe en naturlig, legende brudebuket, som alle bryllupsgæster helt sikkert vil gribe efter. Men pas på: Hvis du er tilbøjelig til at være allergisk, bør du først undersøge, om din dahlia er egnet.

Leave a Reply