Dette er bryllupstrenden 2020

Das sind die Hochzeits-Trends 2020

Nu hvor året nærmer sig sin afslutning, er det tid til at begynde at tænke på planerne for 2020. For nogle er forberedelserne allerede i fuld gang. Spændingen stiger, især blandt de nyligt forlovede, som ser frem til det, der sandsynligvis er en af de mest betydningsfulde dage i deres liv. Mange par ønsker ikke kun endelig at binde knuden, men også at gøre et varigt indtryk på deres gæster med ceremonien og at huske denne meget specielle dag med gode minder. Følgende bryllupstrends for 2020 kan være en hjælp.

  1. Gratis bryllupper: Det betyder ikke nødvendigvis, at det skal foregå i det fri. En fri bryllupsceremoni beskriver simpelthen en ceremoni uden specifikationer og krav fra omverdenen. Her kan du lade din kreativitet få frit løb.

  2. En brudekjole er en brudekjole … eller måske ikke? Mange brude kan lide det klassiske, men moderne todelte kjoler er også i høj kurs i den kommende bryllupssæson. De inspirerer med deres enkelhed og elegance.

  3. Forskellige farver og stoffer: De herrer i skabelsen er også opfordret til at eksperimentere. Grovere jakkesætstoffer samt mønstre – helst tern – er ekstremt populære!

  4. Vilde blomster og sæsonbestemte blomsterdekorationer: Tanken om bæredygtighed vinder større og større betydning i samfundet og spiller også en stadig større rolle i bryllupsplanlægningen. I 2020 vender mange par sig til sæsonbestemte, om muligt endda regionale blomsterdekorationer. Valget kan også tilføje et endnu mere personligt og romantisk præg til stemningen ved bryllupsreceptionen.

  5. Pastelfarver: Lysblå og lyserød er særligt populære. Uanset om det er indretningen, moden eller bordbetjeningen, er et strejf af farver en smuk måde at skabe et ensartet koncept på.

  6. Fotoboks: Bliv overrasket over de kreative billeder af dine bryllupsgæster. Brug selvudløseren til at tage spontane, uformelle snapshots af dine kære. For gæsterne og for bryllupsparret et lige så smukt minde!

Leave a Reply