Pynt bordet!

Tischlein dekorier’ dich!

Hvis bare det var så enkelt … Hele bøger kunne være fyldt med spørgsmålet om den rigtige bordpynt til et bryllup. Der er dog nogle få tips, som du under alle omstændigheder bør følge for at sikre, at dine gæster føler sig helt trygge hos dig, og at der skabes en ægte oplevelse for alle sanser.

Fastlæggelse af rammerne

Afklar de vigtigste spørgsmål på forhånd med din lokation: Hvordan er bordene placeret? Hvilket udstyr – bordservice, servietter, bestik, porcelæn osv. – er til rådighed på stedet, og ønsker du at bruge det? Hvem forbereder dekorationen? Hvor meget tid er der til rådighed til udsmykning? Når disse spørgsmål er blevet afklaret, kan tingene endelig blive konkrete. Tænk over den stil, der passer bedst til dig og dit valgte sted. En maritim borddekoration ved vandet kan være lige så fortryllende som en bevidst placeret kontrast, f.eks. en meget elegant dekoration på et ret rustikt sted. Favoritfarver, mønstre eller en bestemt blomst kan også være med til at sætte prikken over i’et for bordpynten.

Vælg din midterstykke

Det er især nyttigt, hvis du bestemmer din dekoration ud fra et såkaldt “midtpunkt”. Du vil gerne medtage din bedstemors tjeneste? Er du blevet forelsket i en bestemt serviet? Ved du allerede præcis, hvilket blomsterarrangement der skal være i centrum for opmærksomheden? Fantastisk! Derefter kan du nemt tilpasse resten af bordpynten til dit yndlingsstykke. Fra lysestager og de rigtige glas til usædvanlige dekorative elementer eller grønne bladbånd – der er ingen grænser for din fantasi.

Der bør også lægges særlig vægt på spørgsmålet om brevpapir. Bordnumre, navneskilte og menukort er et vidunderligt minde om en glitrende bryllupsfest og vil blive taget med hjem af gæsterne med glæde. Det er bedst at samarbejde med en privat tjenesteudbyder, som kan gøre dette element på dit bryllupsbord elegant og smukt. Uanset om det er romantisk, legende, moderne eller vintage: her kan du sætte særligt smukke accenter.

Leave a Reply