Hvad skal man gøre, når det regner?

Was tun bei Regen?

I flere måneder har du planlagt, organiseret og gjort alt for at sikre, at det kommende bryllup bliver en vidunderlig oplevelse for brudeparret og deres gæster. Men på trods af alle forberedelserne er der én ting, du ikke kan kontrollere: vejret. Hvis du gifter dig her i Tyskland, kan du desværre ikke regne med solskin, blå himmel og behageligt varme temperaturer. Ikke engang om sommeren. Det bedste middel mod en trist opvågnen på en grå, regnfuld bryllupsdag er en god forberedelse. Jo mere dårligt vejr der tages højde for i planlægningen, jo bedre. Du kan stadig blive glædeligt overrasket af strålende solskin.

Farverig er trumf

Heldigvis er der mange måder, hvorpå du kan gøre den smukkeste dag i dit liv helt fantastisk, selv når det regner. Pavillonen, teltet eller pergolaen kan dekoreres på 1000 måder og er et velkomment mødested i alt slags vejr. Der er mange smukke accessories til at forsøde en bryllupsfest og grå himmel for gæsterne og sætte flotte farveakcenter. Farverige gummistøvler til alle, personlige tæpper eller flotte paraplyer er ikke kun en god beskyttelse mod vejret, men ser også rigtig godt ud på billeder. Apropos billeder: En professionel fotografering i regnvejr fremkalder helt særlige stemninger. Hvis du stadig ønsker at skinne med solen, kan du planlægge et efter-bryllupsfotografering.

Et andet must-have til en regnvejrsdag er håndklæder. Som regel regner det ikke i timevis, men du kan uden bekymringer vove dig udenfor igen efter regnskyl. Med håndklæderne er stole og bænke hurtigt tørre igen.

Drømmeplacering: indendørs og udendørs

Alt i alt er regn til et bryllup ikke nødvendigvis et ønske for brudeparret, men der er masser af måder at få det bedste ud af vejret på. I er altid på den sikre side, hvis det valgte bryllupssted både kan give jer mulighed for at fejre udendørs og smukke overdækkede indendørs rum. På Wöltingerode-klosteret finder du de bedste betingelser for en drømmebryllupsfest i al slags vejr.

Leave a Reply