5 tips til det perfekte sommerbryllup

5 Tipps für die perfekte Sommerhochzeit

At blive gift om sommeren … et must for mange par. Især ved vandet eller i det grønne, f.eks. på en smuk eng eller i haven, kan folk godt lide at sige “ja”. Ideelt set selvfølgelig i strålende solskin. Men de varme temperaturer kan virkelig gå dig på nerverne på denne særlige dag. For at undgå varmestress ved bryllupsreceptionen er der nogle enkle tips, som du kan bruge til at holde dig selv og dine gæster kølige.

  • Tip 1: ispinde! Alle kender den, alle kan lide den – og det er den optimale søde afkøling, uanset om det er før eller efter et måltid. I øvrigt er gør-det-selv-versionen også et højdepunkt!
  • Tip 2: Parasol til bruden og brudgommen. Det beskytter ikke kun mod solens stråler og varme, men er også en fantastisk accessory til bryllupsbillederne og et smukt minde.
  • Tip 3: Bar med drikkevarer. Kølige drikkevarer til indimellem er uundværlige i varme temperaturer. Hvis det er muligt, bør det være noget alkoholfrit, f.eks. limonade eller mineralvand, for at modvirke en eventuel dehydrering.
  • Tip 4: Ventilatorer og solcreme. Dine gæster vil blive overrasket, når alle får en håndvifte og en lille tube solcreme i gave. Til en udendørs bryllupsceremoni er disse ting vigtige, og kun få gæster husker at medbringe dem selv. For at tilføje et særligt personligt præg kan håndventilatorerne trykkes med et billede eller en skrift, som gæsterne kan tage med sig som souvenir.
  • Tip 5: Skyggefulde steder. Uanset om det er naturligt under træer eller ved hjælp af smukke hjælpemidler som parasoller eller markiser – at kunne flygte ind i skyggen ind i mellem er alfa og omega for sommerbryllupsfester. Når alt kommer til alt, bliver det forhåbentlig en lang aften, hvor du stadig har brug for nok energi til at danse og fejre.

Leave a Reply