Den perfekte musik til dit bryllup

Die perfekte Musik für Ihre Hochzeit

Uanset om du er en musikelsker eller ej, spiller den musikalske ledsagelse under bryllupsdagen en afgørende rolle. Både for brudeparret og for gæsterne er musikken under ceremonien og den efterfølgende fest med til at skabe uforglemmelige øjeblikke. Når alt kommer til alt, skabes minder ved hjælp af alle sanseindtryk – ikke kun ved hjælp af det synlige, men også ved hjælp af hørelse, lugtesans og følelse. Alt går hånd i hånd.

Der er forskellige måder at skabe den rette stemning på musikalsk. Her er et par forslag:

Jazzband – Klassisk og altid smuk. Et jazzband giver en vis elegant flair og imponerer med imponerende lyde. Det kan være romantisk og roligt, men også kraftfuldt og hurtigt – lige som du vil have det.

Soloinstrumentalist – En solokunstner på klaver, guitar eller violin giver et fantastisk, romantisk indtryk ved enhver bryllupsreception og vil helt sikkert give en tåre eller to af glæde.

Sanger – Romantiske bryllupssange kan være et ægte højdepunkt under bryllupsceremonien eller ved aftenfesten. Sangerinden vil reagere på dine ønsker og skabe uforglemmelige øjeblikke.

DJ – En god DJ er en rigtig stemningsskaber til enhver fest. Det er helt sikkert den rigtige løsning for alle brudepar, der ønsker at gøre natten til dag og danse udstrømmende sammen med deres gæster. Musikønsker? – Fortsæt med det!

Vores tip: Du ønsker at blive gift på Klosterhotel Wöltingerode? Så har vi allerede den perfekte DJ til dig! Daniels DJ-team sørger for hele programmet: musik, lydanlæg, teknik og belysning. http://www.daniels-djteam.de

Leave a Reply