3 alternativer til den klassiske bryllupskage

3 Alternativen zur klassischen Hochzeitstorte

To til fire etager, overdådig, imponerende – sådan ser en typisk bryllupskage ud. Hun er som regel iført hvidt tøj, ligesom bruden, og hun pakker sig selv ind i et tungt lag smørcreme eller fondant. Selv om brudeparret slet ikke kan lide flødekager, og gæsterne kun smager et par bidder af konditorens kunstværk, bestilles der automatisk en stor kage som en del af forberedelserne. Et bryllup uden en bryllupskage – er det overhovedet muligt? Vi fortæller dig, hvordan du kan forsøde aftenen for dig selv og dine gæster uden at opfylde klichéen om den hvide kage.

Lille, men mægtig!

Cupcakes er meget populære, fordi de er mindst lige så lækre som en kage, men de er mere kompakte og meget alsidige. Du behøver ikke at vælge en, to eller tre smagsvarianter, men kan lave et meget større udvalg af forskellige mini-cupcakes, så der i sidste ende er en favorit til hver gæst. Hvis du foretrækker et bagt produkt i flere etager, kan du arrangere cupcakes på en høj etagere.

Mmh … Macarons

Endnu mindre end cupcakes, men absolut fantastisk velsmagende, er macarons, de lette og luftige fyldte kager fra Frankrig, som også herhjemme er ved at tage feinschmeckernes hjerter med storm. Macarons findes i mange forskellige varianter, f.eks. med rosencreme, frisk lime eller flydende saltet karamel i midten. Selv om middagen var meget mæt – er der altid plads til en macaron. Der findes også særlige étagères til macarons, så de små konditori-lækkerier kan stables op i form af en bryllupskage.

Cool kageerstatning

Især til højsommerfester giver det god mening at vælge et lettere alternativ til den klassiske bryllupskage. Hvad med en forfriskende islagkage i stedet? Det behøver ikke nødvendigvis at være et stort eksemplar i flere etager: mindre is, der er spredt ud på bordene, er lettere at portionsanrette og mere afslappet at nyde. Hvis du helt kan undvære en kageformet dessert, er der også mulighed for at opstille en isbod på stedet, hvor kegler og bægre fyldes efter ønske og pyntes med drys, vafler eller saucer.

Leave a Reply