Blomster i håret!

Blumen ins Haar!

Det er sommer, alt blomstrer, og naturen viser sig fra sin smukkeste side. Mange brude ønsker også at inkorporere denne naturlige skønhed i deres bryllupsoutfits. Med blomsterdekorationer i håret kan sommeren med sin lethed og romantik tages særligt smukt op med sin lethed og romantik. Vi har samlet nogle tips og inspiration til den perfekte blomstrede brudefrisure til dig.

Sæsonbestemt

Skal I giftes i begyndelsen af sommeren eller først hen imod efteråret? Er du vild med babyånde eller roser? Kornblomster, kamille eller tidsler lader dit bryllupssted blomstre hele vejen rundt? Dit telt står midt på en sommereng, eller du har et bryllup i skoven på vej? Der er utallige måder at inkorporere årstidens pragt af blomster, bær, urter og græsser i dit eget hårtilbehør. Uanset om de er meget fine eller farvekoordinerede, er der ingen grænser for din fantasi.

Alsidig

Hvis du ønsker at være uafhængig af den aktuelle vegetation, leder efter særligt alsidige blomsterdekorationer eller ønsker at dekorere din frisure med blomster, der ikke giver op så hurtigt, selv i meget varmt vejr, kan tørrede blomster være et godt alternativ til friske blomster. De bliver mere og mere populære og giver håret en vis retrocharme. Brudebuketten kan også koordineres smukt med de tørrede blomsterelementer – uanset hvilken tid på året det er.

Lush

Hvis du elsker boho-stil, kan du vælge en frodig blomsterkrone. Her kan der også integreres eksotiske elementer. Overdådigt, farverigt og uundgåeligt er mottoet. Kronen er særlig smuk i åbent hår.

Frisuren

Generelt kan blomsterdekorationer integreres i enhver brudefrisure. Opdateringer er især gode til en blomsterkrans. Men løst fastgjort hår kan også være romantisk dekoreret og giver samtidig en afslappet elegance. Det samme gælder for løst hår, som især fremhæver din naturlige skønhed og ser smukt ud sammen med f.eks. indfødte blomster på engen. Hvis du har kort hår, behøver du heller ikke at undvære blomsterdekorationer. Den frisør, du har tillid til, kan give dig de bedste råd her.

Leave a Reply