Smukke minder

Bildschöne Erinnerungen

Bryllupsbilleder – de fleste mennesker tænker spontant på brudeparret. Men for at skabe et varigt minde om denne særlige dag er det naturligvis også nødvendigt med billeder af gæsterne. Det er kun sjældent, at alle de mennesker, der står dit hjerte særligt nær, samles på ét sted og i denne særlige konstellation. Dit bryllup er en enestående mulighed for at tage fantastiske billeder af familie og venner. Gå ikke glip af denne mulighed!

Hvis I ønsker et professionelt resultat, er det bedst at booke en erfaren bryllupsfotograf, som holder styr på det hele og tager billeder af alle gæsterne i løbet af festlighederne. Fotografen kan “arbejde sig igennem” en liste og – efter dine idéer – få mindre eller større grupper til at stille sig foran kameraet.

Naturligt smil foretrækkes
Hvis du ikke ønsker at stresse dine gæster med et maratonfotograferingsmaraton og også selv foretrækker naturlige, afslappede, ikke-opsatte billeder, kan du bede din fotograf om at blande sig blandt gæsterne og tage spontane billeder. I stedet for krampagtige grinende ansigter vil du senere se hjertelig latter og ægte lykke i bryllupsalbummet. Og der vil helt sikkert være en scene eller to, som I som et travlt bryllupspar ellers ville have overset: Brudgommens bedstefar morer sig over en sjov historie fra din arbejdskollega? Brudepigens hund stjæler en pølse fra buffeten? En god fotograf har øje for de bedste motiver og trykker på udløseren i det rigtige øjeblik.

Mange fotografer, mange perspektiver
Som et alternativ til bryllupsfotografen – eller som supplement til hans professionelle fotosession – kan I også uddele engangskameraer eller instantkameraer til jeres gæster, så de kan tage billeder af hinanden. Hvis der er flere borde til din fest, skal du blot placere et kamera med instruktioner på hvert bord. Dette skaber originale snapshots fra meget forskellige vinkler. Hver gæst medbringer sit eget perspektiv og tager billeder af de øjeblikke og detaljer fra festlighederne, der virker særligt tiltalende for dem. Ud fra disse forskellige brikker i puslespillet tegner der sig til sidst et spændende helhedsbillede.

Sjov i photobooth
Men at fotografere venner og familie til dit bryllup kan også blive til underholdning – i en Photobooth. Bortset fra deres ydre form har disse mobile fotostudier ikke meget til fælles med de klassiske pasfotomaskiner, hvor der tages funktionelle portrætter til identitetskort. Med en fotoboks er der fokus på sjov. Du kan leje dem til brylluppet eller bygge dem selv. Dine gæster kan tage billeder sammen i Photobooth’en, lave faxer og afprøve Photobox-tilbehør, som du skal sørge for til dette formål. Hatte, skæg, briller eller kyssemunde lavet af pap på en pind, som du holder foran dit eget ansigt, er populære. Men også talebobler og skilte med sjove ordsprog. De smukkeste er individuelt designede Photobooth rekvisitter, der passer til brudeparret eller bryllupstemaet. Det lykkes som regel at lokke selv de fotobegærlige gæster ind foran kameraet med den sjove faktor.

Leave a Reply