Tre ting, du skal være opmærksom på, når du vælger det rigtige bryllupssted

Drei Dinge, auf die Sie bei der Wahl der richtigen Hochzeits-Location achten sollten

Også i det kommende år vil mange bryllupspar sige “ja” på Wöltingerode-klosteret. Før man vælger den rigtige placering, er der altid en intensiv beslutningsproces, som vi gerne støtter med vores fulde engagement. Du planlægger dit bryllup i 2022 eller 2023 og er endnu ikke helt sikker på, hvilket sted du skal fejre det? Her er vores tips!

1) Situationen

Et ret afgørende kriterium, når det drejer sig om bryllupsceremonien. I byen eller i naturen? På stranden eller på den grønne eng? Er det let tilgængeligt for alle gæster eller kræver det en ekstra indsats at komme dertil? Alle disse spørgsmål skal afvejes, og personlige ønsker skal afstemmes med den praktiske gennemførelse. Det er naturligvis også ideelt, hvis dine gæster kan overnatte på stedet. Der er trods alt ingen, der har lyst til at gå en lang tur til det næste hotel efter en festlig aften. På Wöltingerode-klosteret kan alt dette kombineres på bedste vis: Den idylliske beliggenhed midt i grønne områder ved portene til Goslar og muligheden for at huse alle gæster uden problemer taler for sig selv.

2) Gastronomi

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, det er helt sikkert. Og en vellykket bryllupsfest er også i høj grad afhængig af catering og kulinarisk variation. Kan dine gæster lide det regionale? Hellere ikke kød? Er en menu for “formel” for dig? På Klosterhotel Wöltingerode kan du ikke kun stole på den fremragende kvalitet af vores køkken, men også på fuld fleksibilitet. Alle vores menuer og (flyvende) buffeter kan tilpasses og vil helt sikkert glæde dine gæster. Er du på udkig efter det helt særlige ekstra? Vi samarbejder med mange tjenesteudbydere fra regionen, som også vil glæde dig med bryllupskager eller slikbarer, lækre vafler eller velsmagende drikkevarer.

3) Fleksibilitet

Strålende solskin og en varm vind, der blæser gennem engen. Perfekte betingelser for et udendørs bryllup. Men hvad nu, hvis det pludselig begynder at regne, eller hvis det allerede er gråt om morgenen til festen? På Klosterhotel Wöltingerode gør du dig uafhængig af vejret og årstiderne. Vores hemmelighed: de mange forskellige muligheder. Hvad enten det er klosterkirken og den indre gård, klosterkasernen, Klistergarten eller den klassiske pejsestue med tilflugtssted … Hos os kan I fejre præcis der, hvor I føler jer mest tilpas og er forberedt på alt slags vejr.

Aftal en aftale med os når som helst for at lære hinanden at kende og for at se ejendommen! Vi ser frem til at præsentere dig for den fulde mangfoldighed af vores historiske klosterkompleks.
www.klosterhotel-woeltingerode.de

Leave a Reply