Børnepasning under brylluppet

Kinderbetreuung während der Hochzeit

Når du organiserer dit bryllup, bør du ikke glemme børnepasning ud over brudekjolen, et passende bryllupssted og den perfekte bryllupskage. Medmindre der tilbydes børnevenlige aktiviteter, kan bryllupsreceptionen blive meget kedelig for børn, hvilket kan få nogle til at klynke og skrige højt. Det er selvforklarende, at dette kan have en negativ effekt på bryllupsgæsternes humør og på hele bryllupsfesten.

For at undgå en sådan nedtrykt stemning bør du tænke på et varieret program for de små bryllupsgæster. Det vil gøre jeres bryllupsfest til en stressfri og uforglemmelig oplevelse – både for jer og for jeres gæster. På denne måde giver du forældrene til de små bryllupsgæster mulighed for bedre at nyde og deltage i festen uden at skulle bekymre sig konstant om at underholde deres børn.

Børnepasning tager presset fra de voksne bryllupsgæster. I stedet for at bekymre sig om deres børn hele tiden og holde dem tilfredse, kan gæsterne på denne måde nyde sig selv upartisk, underholde sig selv og deltage i værdifulde samtaler. Nedenfor er der nogle aspekter, som du skal overveje, når du organiserer børnepasning under bryllupsreceptionen:

Et sted egnet til børn

Når du leder efter et egnet bryllupssted, skal du sørge for, at der er tilstrækkelige muligheder for børnene til at bevæge sig rundt. De skal også have mulighed for at boltre sig udenfor i mellemtiden. Det ville være ideelt, hvis der var et separat rum, hvor børnene kunne lege sammen i fred og ro. En legeplads, der er en del af bryllupsstedet, ville også være ideel. Fordi det er sådan, man gør børnenes trang til at bevæge sig retfærdighed.

Bevægelsesspil for børn

Det er ikke nogen let opgave at overvåge og motivere børn i leg. Det er ikke altid klart, hvem der skal tage over. Da du helt sikkert ønsker, at dine gæster skal have en ubekymret tid, er det en god idé at hyre en professionel børnepasning. På den måde slipper dine gæster for at skulle underholde børnene.

Underholdning af professionelle

Det ville være værd at overveje at få bevægelsesspil udført af erfarne animatorer. De professionelle entertainere kan styre legen og give børnene mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene.

Desuden kan der lejes en hoppeborg for at sikre børnenes underholdningsprogram og for at sikre, at der ikke opstår kedsomhed. Så dine små gæster kan slippe luften løs efter behag og have det sjovt!

Små ideer, stor sjov

Desuden vil børnene ved dit bryllup også blive meget glade for forskelligt legetøj. F.eks. er legeredskaber i form af sjippetove, gummihandsker, sjippetove og fodbolde ideelle. Måske kunne bobledåser også indgå i legetøjssamlingen. Dog bør man undgå vandelementer eller farver med “spildpotentiale” på grund af den festlige påklædning.

Giv kreativiteten frit løb

En populær aktivitet er at være vært for en ansigtsmalingssession for børn eller at stille en udklædningskasse til rådighed, så børnene også kan udtrykke sig frit på kreative måder. For ikke at forsømme det musikalske aspekt, kan du endda arrangere et børnediskotek med den bookede DJ. På den måde får du et bredt spektrum af aktiviteter for de små, som ikke lader noget tilbage at ønske, fordi smag og præferencer er forskellige selv blandt de yngste.

Børnevenlige gaveposer

For at få børnene til at føle sig helt trygge, er det fornuftigt at give hvert barn en overraskelsestaske med forskelligt legetøj, der kan holde dem beskæftiget. En malebog med farveblyanter, balloner, en legetøjsbil eller håndværksinstruktioner er blot nogle få eksempler. På denne måde vil børnene kunne beskæftige sig individuelt. De små gaver gør børnene glade og giver derfor ikke plads til kedsomhed.

Mad til børn

Der skal også sørges for børnenes fysiske velbefindende, så de føler sig helt trygge. Da børns yndlingsretter ofte adskiller sig fra de voksnes, bør man overveje en separat børnemenu. Fingerfood som den evigt populære pizza eller mini-hamburgere er ideelle her.

Ud over børnenes velkendte favoritretter – såsom pasta med tomatsovs eller pomfritter med kyllingenuggets – bør frisk frugt også være en integreret del af børnebuffeten. På denne måde giver du de små en sund balance. Samtidig giver de sunde snacks dem mulighed for at genoplade deres batterier med vitaminer. Til dessert må der dog ikke mangle en lille sød godbid, som vil få alle børns hjerter til at slå hurtigere. Det kan f.eks. være en vaniljeis eller en kegle med slik.

Konklusion: Sådan finder du den ideelle børnepasning under brylluppet

At tage hensyn til de små bryllupsgæsters behov er en vigtig del af planlægningen af den bedste bryllupsreception. For at gøre dette til en uforglemmelig oplevelse skal alle gæsterne have noget at byde på – også de små. Det er vigtigt for stemningen ved bryllupsfesten, at der ikke er kedsomhed blandt børnene. For hvis det sker, vil de nogle gange give sig til kende med et højt skrig, hvilket vil skabe stress.

Dette kan have en negativ effekt på stemningen hos alle bryllupsgæsterne og især på brudeparret, og derfor bør børneprogrammet helt sikkert være velplanlagt og gennemtænkt. Ideelt set kan man få et professionelt børneanimationsteam med til at arrangere bevægelseslege med børnene. Hun fungerer som tilsynsførende for børnene, hvilket aflaster forældrene betydeligt for de små og dermed kan de nyde bryllupsfesten ubekymret.

Desuden bør bør børnene have mulighed for at være kreative, f.eks. gennem forskellige former for legetøj. Muligheden for at få lagt makeup er også altid meget sjov. På den måde kan dine små gæster få en lækker oplevelse, de kan udfolde deres behov og keder sig ikke. Som et lille, men effektivt tegn på påskønnelse til børnene kan legetøjet pakkes i form af en overraskelsespose.

Selvfølgelig skal der også være en børnemenu til rådighed på buffeten, som tager hensyn til børnenes yndlingsretter. Det får dem til at føle sig lige så velkomne blandt de voksne bryllupsgæster. På denne måde bliver bryllupsfesten en uforglemmelig oplevelse for både unge og gamle.

Leave a Reply