Gratis bryllupsceremoni: Fra bordarrangementet til bryllupstaleren -
alt, hvad du har brug for at vide

Tipps rund um die Hochzeitsfotografie

Fotografen vil tage sig af det? Hvis du har en rigtig god en, så er det helt sikkert sandt. Ikke desto mindre er det ikke forkert at beskæftige sig med emnet bryllupsfotografering, dine egne ønsker og de mulige billedmotiver før selve brylluppet. Dette garanterer, at der ikke bliver nogen skuffelse i sidste ende, og at de resulterende billeder er et vidunderligt minde om en vidunderlig dag.

1. hvilke motiver ønsker du?

Er parfotos, gruppebilleder, billeder af hver enkelt gæst, dekorationsdetaljer eller særlige øjeblikke under festen særligt vigtige for dig? Saml alle de motiver, der ligger dig på sinde, og giv dem til fotografen på et tidligt tidspunkt. Så er der tid nok til at blive enige om gæstelisten eller ændrede rammebetingelser. Hvis der er bestemte steder, hvor du helt sikkert vil tage billeder, kan vejret måske sætte en kæp i hjulet. Så er det fornuftigt at have regnalternativer i tankerne.

2. opretter et script.

Hvornår sker hvad og hvor? Jo mere præcist du samler disse oplysninger, jo nemmere er det for fotografen at tilpasse sig sekvenserne og stedet for arrangementet. Det kan også være nyttigt at udpege en eller flere personer til at støtte fotografen og samle, lede og koordinere gæsterne, når det er nødvendigt.

3. få et overblik over mulighederne – på alle niveauer.

Alle fotografer har en portefølje. Tag dig god tid og se nøje på hans motiver. Selv om hvert bryllup er unikt, er du velkommen til at lade dig inspirere af nogle stilelementer. I bedste fald er det sted, hvor jeres bryllup finder sted, også inspirerende. Her er det værd at besøge på forhånd og blot fokusere på smukke steder. Gerne ledsaget af fotografen, som altid har det professionelle øje med.

4. tillade, at det uforudsete kan ske.

Alt kan ikke planlægges – og det er en god ting. Ofte er det de pludselige, sjove, ukontrollerede begivenheder eller endog de korte chokøjeblikke, der skaber helt særlige fotografier. Så vær afslappet, det vil være det hele værd!

Har du brug for anbefalinger med hensyn til bryllupsfotografer? Du er velkommen til at kontakte os! På Wöltingerode-klosteret har vi i årevis haft et tæt samarbejde med mange tjenesteudbydere.

Leave a Reply