Velkommen til Klosterdarre!

Willkommen in der Klosterdarre!

Drømmer du om et romantisk bryllup på landet med retrocharme og nostalgisk flair? Så bør dit hjerte slå hurtigere i vores nye lokaler. Selv om der kan holdes private fester af alle slags i Klosterdarre, er den rustikke lade specielt beregnet til bryllupper.

Indtil 2018 var der i ovnen stadig en gårdbutik for Wöltingerode-klosterbrænderiet; før det blev der tørret korn i bygningen med det historiske indvendige bindingsværk. I dag, efter at Klosterdarre er blevet frisket op som spillested, udstråler det stadig en varm, malerisk atmosfære.

Op til 40 personer kan fejre sammen komfortabelt i bygningen, som er meget centralt placeret mellem hotellet og destilleriet. Der kan dækkes både runde og firkantede borde til gæsterne. De, der ønsker at nyde solen i mellemtiden eller nyde en lun sommeraften med alle sanser, vil nyde den smukke atmosfære på vores klostergård lige uden for døren. Til en champagne-reception eller en fri bryllupsceremoni er det overdækkede udendørs område på den ene side og den tilstødende klosterhave på den anden side ideelle steder til en champagne-reception eller en fri bryllupsceremoni.

Denne have, der ligger lige bag herregården og ikke mere end 100 meter fra ovnen, kan nu også bruges som sted for arrangementer. Historisk murværk, susende trætoppe og en blomstrende eng, hvor dine gæster også kan nyde sommeren barfodet, gør stedets særlige charme ud.

Der er plads til et dansegulv plus DJ i selve ovnen, så intet står i vejen for en aften, hvor du kan danse hele natten. Til forplejning af dine gæster har du mulighed for at vælge mellem vores store buffet eller flyvende buffet. Uanset om det er sæsonbestemt, regionalt eller vegetarisk – alt er muligt.

Er du nu nysgerrig? Vi giver dig gerne yderligere oplysninger på telefon 05324 77446-31, eller endnu bedre, du kan aftale en tid til en fremvisning med det samme. Vi glæder os til at se dig!

Billede (c) Eva’s Moments / evas-augenblicke.de

Leave a Reply