Dyrisk smukt bryllup

Tierisch schön heiraten

Dyrene er simpelthen en del af din lykke? Og din partner ser det på samme måde? Her er et par smukke idéer til at udtrykke jeres kærlighed til dyr ved jeres bryllup.

  1. Især hvide duer er altid populære. Jeres flyvning på den smukkeste dag i jeres liv har en lang tradition og står for lykke og troskab. At lade duerne flyve efter bryllupsceremonien er et højdepunkt for mange par og gæster. Du skal dog sikre dig, at dyrene kommer fra ansvarlige, regionale opdræt og bliver passet professionelt. Bryllupsrejsen skal trods alt ikke ende med udmattede dyr, der ikke længere kan finde hjem.

  2. Mange brudepar ønsker ikke blot at køre op til bryllupsstedet i deres egen bil. A Hestevogne er et romantisk og miljøvenligt alternativ til den lige så populære klassiske bil og gør et ægte eventyrbryllup perfekt.

  3. Også den Dine egne firbenede venner kan på smukt vis integreres i ceremonien. Hvad med at din hund kan spille ringbæreren? For at finde ud af, om jobbet er noget for ham, skal du være i stand til at vurdere dit kæledyrs disposition godt. Det kan også betale sig at træne hunden for at forberede den på den usædvanlige opgave. Desuden bør du sikre dig, at ingen af dine gæster er bange for hunde, og at der kan blive passet godt på deres dyrekammerat resten af bryllupsdagen.

  4. For brudepar, der har en tæt forbindelse til en specifikke arter, kan det være en idé at skyde dyr som f.eks. alpacaer, rovfugle eller heste. Under alle omstændigheder bør du sikre dig, at dyrene kommer fra et artsbestemt opdræt og er velplejede. Hvis det er nødvendigt, kan en sådan optagelse – med eller uden gæster – også finde sted på et senere tidspunkt.

Uanset hvordan I vælger at inddrage dyr i jeres bryllupsfest, skal I huske, at dyr forbliver dyr. Man kan ikke altid forudsige deres reaktioner, og hvis stresset bliver for stort, er det bedst at give dem en time-out.

Leave a Reply