Freelance bryllupstaler

Freie Trauredner

Den frie bryllupsceremoni er et ubureaukratisk alternativ til det kirkelige bryllup. Men hvis du gerne vil sige “ja” og beslutter dig for en sådan variant af bryllupsceremonien, skal du vide, at den frie bryllupsceremoni hverken har juridisk eller kirkelig betydning. Hvis I foretrækker at blive mand og kone for loven og/eller for Institutkirken, skal I vælge en traditionel civil vielse.

Fordelene ved en gratis bryllupsceremoni

De, der vælger en fri bryllupsceremoni, har større frihed med hensyn til den person, der skal udføre bryllupsceremonien – den frie bryllupstaler – og kan selv bestemme sted og tidspunkt samt ceremoniens forløb. Brudeparret har således mulighed for at fokusere på og fejre deres egen kærlighedshistorie.

Det er således ikke bundet til de konventionelle, bureaukratiske procedurer for en civil ægteskabsceremoni. Det giver dem også mulighed for at omgå proceduren i kirken, hvor religionen er altafgørende.

I dag er det blevet mere og mere populært at få bryllupsceremonien udført af en freelance bryllupstaler. Den frie bryllupsceremoni giver brudeparret mulighed for at realisere deres egne ønsker og repræsenterer derfor en individuel form for bryllupsceremoni. Dette gælder både for brudepar med samme religiøse eller kulturelle baggrund og for brudepar med en multikulturel baggrund som en interessant mulighed.

De, der bevidst beslutter sig imod denne form for bryllupsceremoni, som indebærer mere frihed, bør begynde at lede efter en passende freelance bryllupstaler tidligt i forløbet. Men hvilke kriterier skal du bruge i din søgning?

Hvordan finder du en passende freelance bryllupstaler?

Når du har besluttet dig for en gratis bryllupsceremoni, er det første skridt at søge på internettet efter en passende person. Det er en god idé at indtaste freelance bryllupstalere som et søgeord for at få et overblik over de forskellige freelance bryllupstalere. Ved at se på udformningen af de forskellige hjemmesider for freelance bryllupstalerne kan man få et indtryk af, om den freelance bryllupstaler har samme smag som brudeparret.

På hjemmesiden for den respektive freelance bryllupsofficer kan du se ideerne om, hvordan en freelance bryllupsceremoni gennemføres. Dette giver brudeparret mulighed for at kontrollere, om den freelance bryllupsofficials smag kan matche brudeparrets smag. Søgningen kan også udvides via sociale netværk som f.eks. Instagram.

En anden måde at finde en passende freelance bryllupstaler på er ved at følge en anbefaling fra venner og bekendte. Desuden gives der nogle gange anbefalinger om bryllupsstedet, makeupartister eller fotografer, som har hjulpet andre kunder ved deres bryllup.

Hvad koster en gratis bryllupsceremoni?

Et vigtigt aspekt, som også bør afklares inden organiseringen, er spørgsmålet om omkostningerne ved en gratis bryllupsceremoni. Her er det vigtigt at kombinere dine egne ønsker og idéer til bryllupsceremonien med mulighederne i dit eget budget.

Prisen for en freelance bryllupstaler varierer fra ca. 600 euro til ca. 2500 euro. Hvis du har et lavt budget eller ikke ønsker at bruge mange penge, er det derfor vigtigt, at du på forhånd bestemmer præcis, hvad der er vigtigt for dig. I kan således lægge jeres individuelle fokus på de aspekter af bryllupsceremonien, som er vigtige for jer personligt.

De store prisforskelle mellem de freelance bryllupstalerne skyldes deres respektive arbejdsmetoder. Nogle freelance bryllupstaler foretrækker en personlig samtale før bryllupsceremonien for at tage hensyn til brudeparrets individuelle behov. Andre tager derimod de vigtigste data om brudeparrets forhold til efterretning og indsætter dem i standardiserede tekster.

I princippet gælder det dog, at jo mere individuelt der tages hensyn til brudeparrets ønsker, jo højere vil omkostningerne være. Dette gælder i øvrigt også for brugen af tilknyttede tjenester som f.eks. lokaler, fotograf, blomster og kage til jeres bryllupsreception.

Vores konklusion om den gratis bryllupsceremoni

Den frie bryllupsceremoni er et alternativ til borgerlige og kirkelige bryllupper. Med en bryllupsceremoni af en freelance bryllupstaler er brudeparrets individuelle behov i højsædet. Det skal dog bemærkes, at en fri bryllupsceremoni hverken har juridisk eller kirkelig betydning. Det betyder, at ægteskabet (endnu) ikke betragtes som juridisk gyldigt for loven og for kirken.

En freelance bryllupstaler bør vælges i overensstemmelse med ens behov og budget. Omkostningerne ved en gratis bryllupsceremoni varierer meget og afhænger af den gratis bryllupstjenestes respektive arbejdsmetode. En bryllupstaler, der intensivt tager hensyn til brudeparrets individuelle behov og ønsker, er meget dyrere end en, der arbejder med standardiserede tekster.

Leave a Reply